Депутатът от ДПС Ердуан Мехмед се отрече от вота си

...
Депутатът от ДПС Ердуан Мехмед се отрече от вота си
Коментари Харесай

Депутатът от ДПС Ердуан Мехмед се отрече от вота си за кабинета Желязков

Депутатът от Движение за права и свободи Ердуан Мехмед се отхвърли от вота си в поддръжка на кабинета " Желязков ".

 

Мехмед е изпратил писмо до председателката на Народното събрание Рая Назарян, където написа, че " експлицитната му воля е била да гласоподава " срещу ".

 

" Уважението и почитта ми към Почетния ръководител на Движение за права и свободи са безкрайни и заявявам най-отговорно, че волята ми бе да спазя неговите насоки ", написа Мехмед

 

" Изричната ми воля бе да гласоподавам " срещу " направеното предложение за избор на кабинет и министър-председател, заради което апелирам да бъде известен техническия отдел на Народното събрание и да бъде отразена направената смяна ", написа Мехмед в писмото си до Назарян. То е било изпратено по-рано през днешния ден.

 

Публикуваме декларацията без редакторска интервенция:

" Във връзка с провелото се съвещание на 50-то Народно заседание на 03.07 и осъществилото се гласоподаване за избор на кабинет и министър-председател, декларирам, изрично, че вотът ми следва да се смята като дал своя вот ‘ ”против ”, а не “За ” поддръжка на по този начин направеното препоръчани от ГЕРБ-СДС ", написа депутатът.

" Уважението и почитта ми към Почетния ръководител на Движение за права и свободи са безкрайни и заявявам най-отговорно, че волята ми бе да спазя неговите насоки, заради което съм уведомил Председателя на Народното събрание с искане за отразяване на действително изявения от мен избор.

Подкрепям напълно мъдрите насоки на доктор Ахмед Доган в тези спешни времена, настъпили за Движение за права и свободи и декларирам твърдо, че заставам зад неговите инструкции. "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР