Депутатът от ДПС Ерджан Ебатин пред Пик със знаково интервю: ….Хазарта

...
Депутатът от ДПС Ерджан Ебатин пред Пик със знаково интервю:
….Хазарта
Коментари Харесай

Депутатът Ерджан Ебатин: Човек от ПП ми каза: „Това, което ни крепи е алчността, която имаме!“ 


Депутатът от Движение за права и свободи Ерджан Ебатин пред Пик със знаково изявление:

….Хазарта сподели в действителност себе си. Това му е равнището. И равнището на цялостната настояща власт. В този жест – междинния пръст, те демонстрират междинен пръст на цялото българско общество.

…Управляващите даже си нямат на визия какво е власт, какви са параметрите. Едно е да искаш власт, друго е да знаеш по какъв начин да я вземеш, трето е изобщо да знаеш по какъв начин да я упражняваш. Ясно е, че те откриха отговори на първите два въпроса, само че методът, по който опредметяват властта, е нещо безусловно непознато за тях. Това, че имаш бизнеспрофил в образованието, без значение къде си го приключил, не е безусловно задоволителен аршин да можеш да упражняваш една власт….

….Тази власт се крепи, както ми сподели един мой прочут от редиците на „ Продължаваме промяната “: „ Това, което ни крепи, е алчността, която имаме “. Това беше казано сред нас. Това и филтър и индикатор на какво се крепи сега тази власт.

…В обществото има избрани натрупвания. Може би сега би трябвало да се построи избрана опция, с цел да може хората още веднъж да излязат на улицата… Най-вече би трябвало да се промени формулата, по която се основава едно ръководство. Липсват всевъзможни полезности. Дори в пленарна зала те са в несъгласие за метода, по който би трябвало да се ръководи страната. Но все пак властта има постоянна структури и към момента се държи, тъй като всеки е хванал личния си бранш. – На Българска социалистическа партия да вземем за пример е оставен оръжейният бранш, където те си вършат избран бизнес. Оставено им е земеделието, където въртят кадрови назначения. Оставена им е обществената политика, където имитират угриженост за обществените потребности на бедните прослойки в популацията. И те няма да се откажат непринудено от това. Защото това е обвързвано и с пари, и с назначения, и с всички неща, които дава една власт….

…Убеден съм, че това ръководство няма да изкара дълго.

…Не знам до каква степен, в случай че в сегашния миг този кабинет падне, дали ще има удачни други възможности. Трябва да бъде основана опция, тъй като хората не припознават нито един политически индивид и това би трябвало да се признае…

Сегашното ръководство си прави тежка подигравка с обществото. А те не престават да имат самочувствието, че могат и ще продължат да управляват…

…Вие мислите ли, че Кирил Петков е съответен? – Да си мисли, че новосформираната му партия ще стане член на АЛДЕ за сметка на Движение за права и свободи. Той може да желае днструира различен вид Слънчева система, да даде различен надолнище на земната ос….

… Ръководството на „ Политическа партия “ работи за чуж народен интерес за това няма никакво подозрение! – цитира afera.bg

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР