Депутатът от ДПС Ерджан Ебатин е подложен на психологически терор

...
Депутатът от ДПС Ерджан Ебатин е подложен на психологически терор
Коментари Харесай

Преди гласуването на вота за недоверие: Плашат депутати с ФБР и Интерпол

Депутатът от Движение за права и свободи Ерджан Ебатин е подложен на психически гнет и тормоз от преди часове.

На телефона му се обажда лице, което приказва на британски и се показва като „ сътрудник на ФБР “, който работел взаимно с Интерпол, знаел, че Ерджан Ебатин е народен представител от Движение за права и свободи и желал среща с него, като срещата да е безусловно през днешния ден, с цел да приказват „ по закона Магнитски “, написа „ Афера.бг “.

Ерджан Ебатин отвърнал, че няма нищо общо със закона Магнитски, само че „ сътрудникът от ФБР “ упорствал незабавно през днешния ден да се срещнат, като говорел със застрашителен звук и предложил да създадат среща, където уточни Ерджан Ебатин.

След малко от различен чуждоземен телефонен номер се обажда отново „ сътрудникът “, като звъни непрестанно, до момента в който Ерджан Ебатин най-после не го блокира.

В същото време друго лице подвизаващо се с профил във Фейбсук „ Adam Smith “, явно подправен профил, стартира да звъни на другари на Ерджан Ебатин по месинджър и да им изяснява по какъв начин в Интерпол имали данни за Ебатин и по какъв начин щял да загази.

Това е скандална и отвратителна скица за заплашване на депутати и то часове преди гласоподаване на вота на съмнение към държавното управление.

Според депутати от опозицията Кирил Петков безскрупулно са подготвени на всичко, с цел да запазят властта си и пробват всевъзможни брутални способи, с цел да влияят на депутати, като ги сплашват и психически ги тероризират.



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР