Депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов участва в годишната Парламентарна асамблея

...
Депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов участва в годишната Парламентарна асамблея
Коментари Харесай

Депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов взе участие в годишната Парламентарна асамблея на НАТО

Депутатът от Движение за права и свободи Джейхан Ибрямов взе участие в годишната Парламентарна асамблея на НАТО, която се организира в Копенхаген. По време на пленарното съвещание водачи и законодатели от страните на Алианса осъдиха продължаващите терористични офанзиви против Израел и дебатираха по въпроси, които са отпред на дневния ред на евроатлантическата защита и сигурност. 

 

 Джейхан 1

 

Бяха признати поредност от резолюции, съдържащи рекомендации към съдружниците и сътрудниците от НАТО по отношение на: осъществяване на решенията от срещата на върха във Вилнюс; реконструкцията на Украйна; новата база за въздържане и защита на НАТО; непоклатимост и сигурност в Черноморския регион; противопоставяне на дезинформацията; и отбрана на сериозната морска инфраструктура. 

 

 Джейхна 4

 

Парламентарната асамблея на НАТО завърши, приветствайки най-голямото повишаване на груповата защита в евроатлантическата зона от десетилетия и призовавайки съдружниците да продължат да усилват бюджетите и производството на оръжия, защото противозаконната война на Русия продължава. 

 

 Джейхан 2

 

Бяха признати и няколко отчета по тематики, свързани с енергийната взаимозависимост и отбраната на морската инфраструктура.

Председателят на българската делегация Даниел Митов показа пред присъстващите формалното домакинство на пролетната сесия през 2024 година на Парламентарна асамблея на НАТО в България със особено квалифициран клип.

 

   джейхан    джейхан 5

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР