Депутатът от ДПС Делян Пеевски се появи в сградата на

...
Депутатът от ДПС Делян Пеевски се появи в сградата на
Коментари Харесай

Делян Пеевски най-после се появи в парламента

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски се появи в постройката на българския парламент, съобщи bTV.
Той дойде двадесетина минути преди началото на парламентарното съвещание с трима охранители. Пеевски резервира безмълвие пред публицистите, а депутатът Хамид Хамид отсече: „ По-късно ще приказваме “.
Пеевски беше втори в евролистата на Движение за права и свободи след водача на партията Мустафа Карадайъ.
Председателят на Движението обаче към този момент изясни, че ще се откаже от мястото в Екологичен потенциал и че бил оглавил листата, с цел да покаже, че тези избори са значими за Движение за права и свободи. При това състояние, действително Пеевски се подреди на първото място.
Досега обаче никой не се ангажира с отговор на въпроса дали този път той ще стане евродепутат или ще се откаже от поста по този начин, както направи преди пет години при предходните евроизбори, когато още веднъж беше втори в листата и завоюва място на представител в Екологичен потенциал, само че не отпътува за Брюксел.
Припомняме. че Пеевски записа истински антирекорд по отсъствие на работа. Депутатът е бил на работа за последно на 19 април 2017 година - деня, в който се организира първото съвещание на актуалното 44-то Народно заседание.
Оттогава до 30 април 2019 година той не се е явил на нито едно пленарно съвещание, нито е взел участие в работата на парламентарните комисии, въпреки че и досега се води член на две - по икономическа политика и по земеделие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР