Депутатът от ДПС Делян Пеевски не бива да бъде подценяван

...
Депутатът от ДПС Делян Пеевски не бива да бъде подценяван
Коментари Харесай

Проф. Даниел Вълчев: Пароструйката работи за Пеевски, не е нужно да се напряга повече

" Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски не трябва да бъде подценяван като качества. Той има виждане какво съставлява политическият развой, познава инструментите и част от тях очевидно владее. Чужда му е инфантилността, която царства в последно време в политическия развой. Днес подписът му стои паралелно до този на Кирил Петков и Христо Иванов ", това съобщи в неделя деканът на Юридическия факултет на СУ проф. Даниел Вълчев пред NOVA.
Бившият учебен министър просто установи очевидното, надалеч без да се умилява от изводите си. А то е потресаващо и необикновено за мнозина, при които водещи са малко по-повърхностните, да кажем " естетски " претекстове.
Че Делян Пеевски напълно не е простак, да не кажем въобще, е явно от дълго време. Може да има цялостен склад с отблъскващи качества и обноски, само че последното, в което може да бъде упрекван, е в неумност.
" Ама за какво му дават думата на тоя публицистите. Така му изпират името?! ", кокорят се сюрпризирани герои от обществените мрежи.
Ами, може и по този начин да излиза, само че те нямат избор. До наскоро Пеевски не можеше да бъде открит от медия, с изключение на когато самичък решеше да излезе с изказване в някоя от своите. Днес всяка заран към трети петли към този момент е в ефир, обкръжен от ранобудни кореспонденти. Те няма по какъв начин да го подминат, без значение от обвиняванията, че му перат, простират и гладят името.
Днешните 18-годишни, които ще гласоподават за първи път, са били на 10, когато Пеевски беше въплъщение на злото около КТБ, ДАНС, сагите с " Еврофутбол ", " Булгартабак ", Lafka и какво ли още не. Той е това, което виждат, че демонстрира в този момент - един рационален, балансиран и мил чичко, който се държи положително и " градивно ". В общи линии - позитивен воин.
При това равнище на заобикалящите го парламентаристи и други политици - изцяло задоволително и вярно държание. Не е нужно да се напряга повече. Пароструйката работи за него. Никой не страда от мълчанието на казващия постоянно нищо, само че с доста думи приказвач Карадайъ.
Пеевски и Борисов през днешния ден са като Аристотел и Сократ на фона на масата подръчни ни политици, което никога не е добра вест, само че е безспорен факт.
Отдавна е ясно, че живеем във фарс, само че всичко си има пояснение. Играчи са, не може да се отхвърли. Знаем какво се случи с Цветан Василев и Васил Божков. Който желае, дано се утешава с " Магнитски ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР