Депутатът от ДПС Делян Пеевски излезе с позиция, след като

...
Депутатът от ДПС Делян Пеевски излезе с позиция, след като
Коментари Харесай

Пеевски съветва Радев и Борисов да си решат проблемите като генерали

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски излезе с позиция, откакто стана обект на престрелки сред президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов. Той поучава първите мъже в страната да си решат проблемите като генерали и да не намесват името му в междуличностни проблеми .

" Във връзка с вчерашното телевизионно изявление на премиера Бойко Борисов по bTV и днешното изказване на президента Румен Радев , в които безпричинно бе употребявано моето име, декларирам следното: Не познавам началника на кабинета на президента Радев - Иво Христов, като същият в никакъв случай не е работил за мен ", декларира Делян Пеевски.

 Борисов: Народният съд не е нещо хубаво, само че ще подмина думите на Българска социалистическа партия
Борисов: Народният съд не е нещо хубаво, само че ще подмина думите на Българска социалистическа партия

Няма да има рокади в кабинета...

" Не одобрявам замесването на моето име с това на премиера Борисов , по метода, употребен от президента Румен Радев, защото нямам и в никакъв случай не съм имал бизнес-интереси или други обвързаности с премиера ", изрича недоволството си депутатът.

 Президентът предложи на Борисов да слуша по-малко гласовете отвън България
Президентът предложи на Борисов да слуша по-малко гласовете отвън България

И да прочете Истанбулската спогодба на британски или френски език

" Считам, че не е съществено министър председател и президент , от висотата на тяхната позиция, да ме употребяват в опит за разрешаване на съществуващите сред тях, или сред техните администрации, проблеми, както и да се упражняват върху името ми, изключително с сходна неприемлива за институциите, които съставляват, реторика ", разяснява Пеевски и добавя:
" Каквито и проблеми министър председателят и президентът да имат между тях, персонални или институционални, да ги вземат решение отсега нататък като огромни момчета, генерали, без да намесват един народен представител от опозицията , тъй като аз нямам никакво отношение към техните разногласия за самолети, танкове, търгове или всякакви комисии. "

 Борисов парира с въпроси вероломното нахлуване към държавното управление Обновена
Борисов парира с въпроси вероломното нахлуване към държавното управление

Неговите хора са умъртвили хиляди българи като кучета, а той мълчи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР