Депутатът от ДПС Делян Пеевски индиректно призна, че партията е

...
Депутатът от ДПС Делян Пеевски индиректно призна, че партията е
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Пеевски призна за участие на ДПС в преговорите със земеделците

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски косвено призна, че партията е взела участие в договарянията със земеделските производители. На журналистически въпрос за ролята на Движение за права и свободи и предварителна информация на партията, Пеевски уточни, че са следили обстановката и са водили диалози.

Пеевски поддържа думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че не е моментът за обединение на службите.

“Евентуалното обединение на службите за разузнаване би трябвало да се осмисли. Според мен господин Атанасов предприе преждевременно деяние ”, добави той по отношение на решението на Атанас Атанасов да се откаже от шефското място в отрасловата парламентарна комисия.

“Ние кардинално бяхме споделили “да ” на неговото предложение. Нека гледаме нещата, има време за това ”, добави Пеевски. И акцентира, че съгласно него Атанасов би трябвало да остане отпред на комисията.

“Има война, не е времето за тези промени. Трябва да се изчака да се успокои ситуацията. Сега едни структурни разбутвания на службите могат да объркат доста. Те работят. Може би може да се надгради, само че дано се намерения механически. Промени и сливания – откакто войната завърши ”, отсече депутатът.

Пеевски е безапелационен, че законът за КПКОНПИ ще е работещ. Движение за права и свободи поддържа да има комисия за следствие на машинния избор.

На въпрос за самодейността за референдум за опазване на 3 март като народен празник, Пеевски сподели, че ще се запознае с нея.

“Нека да приемем конституцията на шести, има време двата месеца да го обсъждаме и ще вземем решение. За всичко може да се приказва ”, добави той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР