Депутатът от ДБ Иван Димитров изненада репортерите днес с доста

...
Депутатът от ДБ Иван Димитров изненада репортерите днес с доста
Коментари Харесай

Депутат от ДБ: Защо гледат само депутатските заплати, вижте шофьорите какви пари взимат

Депутатът от Демократична България Иван Димитров изненада репортерите през днешния ден с много забавно изявление по тематиката за заплатите. 

„ Защо гледате единствено депутатите. Знаете ли какви заплати вземат интернационалните водачи – хиляди левове “.  Изказването пристигна в отговор на въпрос за какво депутатът така настоятелно желае да получава парите си на ръка, а не по банков път, написа Флагман бг.

На съвещанието на краткотрайната комисия, която създава устав за работа на 47-ото Народно събрание, Димитров бе най-острият критик на предлагането.

„ Искам да си получавам парите в брой. Няма закон, който да ме задължи да са по банков път. Тези оферти са незаконни “, разгласи Димитров.

Причината депутатът от Демократична България, да желае парите си на ръка бил необслужен банков заем за 432 хил.лева към „ Юробанк “. През октомври т.г. кредитната експозиция била трансферирана от банката на „ Колект БГ “ (бившата С.Г.груп “, б.а.).

„ Как си прислугвам заемите е персонален въпрос. Не мисля да влизам по-дълбоко в тази тематика. Това няма нищо общо с приемането на пари на ръка “, добави националният фаворит.

Припомняме, че депутатът от Политическа партия Настимир Ананиев разгласи, че някои негови сътрудници щели да получават по 10 хил.лева месечно, тъй като имали дълъг стаж. Той прикани да се поддържа това предложение, тъй като така или другояче за суми над 10 хил.лева, е наложително превеждането по банков път. 

„ Не имам вяра да има сътрудник без банкова сметка в 21 век? Може би има, само че да е запорирана “, разяснява още нощес на комисията Настимир Ананиев, с което загатна, че знае повода за съпротивата на Иван Димитров от Демократична България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР