Депутатът от Даниел Александров също ще се откаже доброволно от

...
Депутатът от Даниел Александров също ще се откаже доброволно от
Коментари Харесай

И депутатът Даниел Александров се отказва от имунитета си?

Депутатът от Даниел Александров също ще се откаже непринудено от имунитета си. Това стана ясно от думите на колежката му Рая Назарян по време на днешното съвещание на комисията по имунитетите.

" Предметът на свикването на тази краткотрайна комисия е точно запознаване с материалите за правене на отчет и предложение на Народното събрание да снеме или да не снеме съответния имунитет. Но защото към сегашния миг три от имунитетите към този момент са дадени и четвъртия е на път да бъде даден през днешния ден, се обезсмисля и става излишно провеждането на съвещанието ", сподели Назарян при започване на съвещанието на комисията.

Имунитетът на Александров бе пожелан на 7 юни, като от прокуратурата оповестиха, че повода е, че " посредством приложимост на мощ направил дейности, за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст ". Той бе разпитан, само че все още е притеглен единствено в качеството на очевидец, а не на обвинен.

Комисията бе образувана, с цел да реши би трябвало ли водачите на и Политическа партия Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и и депутатите Димитър Аврамов от и Даниел Александров да се откажат от депутатската си протекция. Първите трима обаче към този момент го направиха непринудено и по този начин в предмета на работата ѝ остана единствено младият народен представител от партията на Борисов.

Комисията трябваше да излезе с решение до през днешния ден. Това обаче не се случи, по тази причина следва да се изиска от наблюдаващия прокурор позволение да се разясняват детайлности на идващото ѝ съвещание, което също може да бъде намерено.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР