Депутатът от БСП за България Смиляна Нитова е получила заплашителни

...
Депутатът от БСП за България Смиляна Нитова е получила заплашителни
Коментари Харесай

Заплашителни sms-и е получила депутатката от БСП Смиляна Нитова

Депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Смиляна Нитова е получила заплашителни текстови известия след въпрос от парламентарния надзор към служебния министър председател за следствието против регионалния шеф на Хасково. Това разгласи заместник-председателят на групата Иван Ченчев от парламентарната естрада.

Ченчев сподели изпратените есемеси до съпартийката си. Той уточни, че известието е дълго и приключва по този начин - " ще ви оказа помощ на последващи избори да нямате народен представител от еди-кой си МИР (многомандатен изборен район) ". Вчера можете да ревизирате в стенограмата за кой регионален шеф става дума - регионалният шеф на Хасково, посочи той.

Тук не става дума за кохорти, господин президент, тук става дума за народни представители, разяснява Иван Ченчев и моли да се вземат ограничения такова освен това да не се случва. " Виждаме какво е кадруването на служебното държавно управление, само че Българска социалистическа партия няма да допусне което и да е длъжностно лице в страната да си разрешава да заплашва народни представители, както от групата на Българска социалистическа партия, по този начин ще бъдем солидарни с всеки един от вас, който задава въпрос, прави си работата като депутат и се случва това, което се случва ", съобщи той. По думите му, това е сериозен въпрос, който би трябвало да скандализира всички депутати и да реагират остро.

Вчера в границите на парламентарния надзор Смиляна Нитова (БСП) попита какви дейности ще предприеме служебното държавно управление след оповестена в медиите информация за контрабанден импорт от Турция, в който е забъркано името на регионалния шеф на Хасково. При съществуването на минимум подозрение във връзка с дейностите на регионалния шеф на Хасково, той ще бъде освободен, съобщи в отговор служебният министър председател Гълъб Донев.

Морално и честно е да си подавам оставката като регионален шеф, до момента в който приключат инспекциите на виновните институции, все пак, че изнесената информация е памфлет, скърпен с бели конци, и опит за омаскаряване за дискредитирането ми като герой за правда и правдивост, написа в профила си във Facebook регионалният шеф на Хасково Минко Ангелов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР