Депутатът от БСП Явор Божанков обяви официално позицията си, че

...
Депутатът от БСП Явор Божанков обяви официално позицията си, че
Коментари Харесай

Божанков срещу БСП за военната помощ: Ще се носи отговорност и Русия няма да спечели тази война

Депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков разгласи публично позицията си, че страната ни би трябвало да изпрати военна помощ за Украйна. Това е макар общата позиция на социалистите, които дни наред приказват, че в случай че предоставим оръжия на Украйна, страната ни ще влезе във война с Русия.

„ От едната страна са единствено диктаторски страни, а от другата демократични. Не бива да се плашат хората, че в случай че дадем оръжия на Украйна страната ни ще бъде включена във войната. Ще бъде лицемерно да желаеме присъединяване в стратегиите за възобновяване и да мълчим когато се прави геноцид “, съобщи Божанков и добави, че сходен спор тук на Запад не се води.

" Ако тази инвазия реализира нещо, то е да сплоти Европа и да я направи по-силна от всеки път ", акцентира той.

Хората са комплицирани, тъй като даже президента Радев, боен човек, сподели " Русия ще завоюва тази война ". Много медии споделят същото, само че 9 месеца по-късно това не е явно, уточни Божанков.

„ Аз съм уверен в своята позиция с ясно схващане какви последици може да има за мен, само че съм уверен, че ще се носи отговорност и Русия няма да завоюва тази война “, сподели още Божанков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР