Депутатът от БСП Явор Божанков обвини ГЕРБ, ДПС, “Възраждане“ и

...
Депутатът от БСП Явор Божанков обвини ГЕРБ, ДПС, “Възраждане“ и
Коментари Харесай

Явор Божанков с остри думи към ИТН. Нарече ги компонент от мафията, който е взривил коалицията отвътре

Депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков упрекна ГЕРБ, Движение за права и свободи, “Възраждане “ и “Има подобен народ “ в това, че са свалили кабинета. По думите му, Има Такъв Народ са пристигнали със поръчка да изчегъртат ГЕРБ, а четири поредни пъти са изчегъртали тази опция.

" Има Такъв Народ явно още през цялото време са били в тази посока, те са били този съставен елемент на мафията, който взриви обединението от вътрешната страна. Само преди дни бяха разкрити от какви източници се финансира малкия екран на Трифонов “, разяснява националният представител от левицата и добави, че обединението е паднала в сговор и синхрон сред тези четири политически обединения, написа " Нова Варна ".

" Неслучайно някои сътрудници напуснаха Има Такъв Народ, тъй като те пристигнаха със поръчка да изчегъртат ГЕРБ от държавното управление, а изчегъртаха четири поредни пъти всяка опция ГЕРБ да бъдат махнати от властта “, сподели още той в ефира на Нова телевизия.

Божанков дефинира третия мандат като сложен и спешен, само че и като последният късмет България да има работещ кабинет. „ Смятах, че войната, рецесията и предстоящата криза са по-големи от нас и ще има още народни представители, които ще осъзнаят своята отговорност пред България и ще вземат вярното решение. Имах вяра, че това ще стане, само че това не се случи и отиваме на избори “, заключи секретарят на ПГ на “БСП за България ”.

Народният представител разяснява, че служебното държавно управление има една огромна задача – да организира почтени избори и да не разреши пазаруване на гласове. „ Председателят на Народното събранието Никола Минчев беше свален от ГЕРБ, Движение за права и свободи, “Възраждане “ и “Има подобен народ “ под диктовката на мафията. Същата тази мафия преди година нападна и Президентството.Тогава ние го подкрепихме, тъй че се надявам в идните месеци той да се върне от светлата страна и да организира почтени избори “, заключи Явор Божанков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР