Депутатът от БСП Явор Божанков е бил заплашен от шофьор

...
Депутатът от БСП Явор Божанков е бил заплашен от шофьор
Коментари Харесай

Заплашеният с пистолет на магистрала "Хемус" е депутат от БСП


Депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков е бил застрашен от водач с револвер на автомагистрала "Хемус". Случката се разигра в следобедните часове в петък.

От полицията оповестиха за случая в събота следобяд: Около 14.20 часа на 15 юни в ОДМВР-София посредством тел. 112 бил получен сигнал от лидер на лек автомобил "Шкода", че в региона на 15 км на автомагистрала "Хемус" незнайни лица от движещ се паралелно с него лек автомобил "Мерцедес" са го заплашили с револвер. След незабавни оперативно-издирвателни дейности въпросният автомобил е открит и спрян в региона на 57 км. Водачът и пасажерът, и двамата от град Левски, са арестувани за период до 24 часа. Иззет е и револверът, законно притежаван от единия мъж. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Уведомена е районната прокуратура в Ботевград".

По информация на Нова ТВ застрашеният е депутатът от левицата Явор Божанков, който в този ден се е прибирал ор парламентарния надзор и бил застигнат от "Мерцедес"-а с плевенска регистрация сред Ботевград и Правец. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР