Депутатът от БСП Станислав Владимиров гостува в Още от деня

...
Депутатът от БСП Станислав Владимиров гостува в Още от деня
Коментари Харесай

Станислав Владимиров: КПКОНПИ не може да се еманципира от тези, които са я избрали

Депутатът от Българска социалистическа партия Станислав Владимиров гостува в " Още от деня " с коментар за рецензиите на левицата към съставите на ЦИк за идните евроизбори, както и за свадите във властта, довели до поредност от оставки.

Станислав Владимиров, Българска социалистическа партия: Има доста добър синхрон сред ГЕРБ и Движение за права и свободи за това по какъв начин да бъдат разпределени представителствата на Районните изборни комисии (РИК).
По думите на депутата, левицата като втора по величина политическа мощ би трябвало да има повече представители в състава на РИК, а не това да е Движение за права и свободи.

Българска социалистическа партия потвърди, че и отвън Народното събрание може да бъде доста ефикасна, безапелационен е Владимиров.

Станислав Владимиров, Българска социалистическа партия: Ние нямаме място в този парламент, където много постоянно ролята на задкулисието е доста по-голяма.
Относно следствията за парцелите на ръководителя на КПКОНПИ, депутатът разяснява, че към този момент към момента съставът на комисията не може да се еманципира от тези, които са го избрали.

Станислав Владимиров, Българска социалистическа партия: Големите кавги не потеглиха от държавните органи, а от медии и медийни изявления.
Един човек се вади от Народното събрание и се изпраща на оперативна работа в партийните структури, съобщи Владимиров по отношение на оставката на Цветан Цветанов.

Станислав Владимиров, Българска социалистическа партия: Нормално е в Българска социалистическа партия да има разнообразни отзиви, много постоянно и по остри конфликти. Но конфликтът в ГЕРБ сред Цветанов и Борисов е доста по-тежък и не знам дали те имат имунитет.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР