Депутатът от БСП Румен Гечев е първият роден политик, официално

...
Депутатът от БСП Румен Гечев е първият роден политик, официално
Коментари Харесай

Бесепарят Румен Гечев официално на московска хранилка

Депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев е първият роден политик, публично разгласен с името си, че е на хранилката на Кремъл от интернационално следствие. Това разкрива интернационалния съюз на проверяващите публицисти OCCRP.

Организацията е хакнала мейлите на Саргис Мирзаханян, който има положителни връзки в Народното събрание и Кремъл и от 2014 година е сътрудничил с лоялни към съветските управляващи европейски политици. Meduza.io - неразрешен към този момент в Русия уебсайт, споделя за най-важните заключения от писмата.

Трима членове на европарламента: Яромир Количек от Чехия, Доминик Билде от Франция и Андре Елисен от Нидерландия, както и представителят на Народното събрание на Белгия Алдо Каркачи, депутатът от Националния съвет на Словакия Марек Крайчи, депутатът от Народното събрание на България Румен Гечев и депутатът от риксдага на Швеция Павел Гамов попадат в забавен лист.

През 2017 година Мирзаханян оказва помощ на ръководителя на външната комисия в съветския парламент Луонид Слуцки, с цел да доведат въпросните европейски политици като наблюдаващи на изборите през септември.

Поканите са през ръководения от Слуцки " Руски фонд на мира ", като са изхарчени над 68 000 евро, като са им покривани разноските за път и настаняване. Според Декларацията за правилата на интернационално наблюдение на избори категорично е посочено, че наблюдаващите " нямат право да получават финансова или материална помощ от държавните управления на страните, които следят, тъй като това е спор на ползи. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР