Депутатът от БСП Елена Йончева вярва, че строителният бранш подкрепя

...
Депутатът от БСП Елена Йончева вярва, че строителният бранш подкрепя
Коментари Харесай

Йончева вярва, че строителите я подкрепят

Депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева има вяра, че строителният отрасъл поддържа настояванията за самостоятелна експертиза . Това се показва в изказване на Йончева, разпратено до медиите, в отговор на оповестения тази заран кротичък митинг от страна на Камарата на строителите .

 Българска социалистическа партия скочи на 118 млн. лв. <a href=бонуси в администрацията " > Обновена
Българска социалистическа партия скочи на 118 млн. лв. бонуси в администрацията

Близо 5 милиона отиват за
бонуси в Министерството на финансите

В него тя показва, че поддържа българските строители и тя, дружно с тях, упорства за едно и също - " да потвърдим, че пътищата в България дават отговор на техническите условия и не заплашват безстопанствен живот . ".

 КСБ желае Йончева да престане да ги
КСБ желае Йончева да престане да ги " пази " с обвинявания

От Камарата я упрекнаха в голословност

Според нея настояването за експертиза в европейска лаборатория на магистрални сектори, строени и ремонтирани през последните 5 години, е метод да се почисти всяко подозрение в професионализма на българския строител .

" Те (строителите) заслужават това !

Според Елена Йончева самостоятелната експертиза на качеството на българските автомагистрали оказва помощ на строителите, които са принудени да работят в конюнктура , в която постоянно се установяват редица нередности по цялата верига на капиталовия развой. Отговорност за тези нарушавания носят не строителите, а мафиотският модел на ръководство в България.

 Строителите упрекнаха Елена Йончева в набеждаване, желаят оставката й
Строителите упрекнаха Елена Йончева в набеждаване, желаят оставката й

Ако не последва реакция, те ще свикат протести…

И на обичайния брифинг на " Позитано " 20 от Българска социалистическа партия опазиха колежката си Елена Йончева, която упорства за изработката на самостоятелна експертиза. Миналата седмица от АПИ предложиха на Българска социалистическа партия на образуват работна група, защото законодателството не разрешава да се прави експертиза на към този момент приключени и признати от надзора пътища . Това бе отхвърлено като нонсенс от Българска социалистическа партия.

 Инж. Дончо Атанасов ще проверява себе си по сигнала на Българска социалистическа партия
Инж. Дончо Атанасов ще проверява себе си по сигнала на Българска социалистическа партия

Атанасов дава отговор за поддържане на републиканската пътна мрежа

Не желаеме да дискредитираме сектора, разяснява социалистът Драгомир Стойнев, съгласно който е значимо е да се пази българският публичен интерес.

Левите желаят качество на услугата. Явно хората усещат, че има проблем, желаеме да помогнем на сектора, посочи социалистът. Левите били против метода, по който се раздават публични поръчки.

 Дончо Атанасов отхвърли изказванията, че от пътищата се краде
Дончо Атанасов отхвърли изказванията, че от пътищата се краде

АПИ не се тормози от инспекции

Червените имали подозрения какво се случва в бранша, като гледали по какъв начин се стопират поръчките. Те желаят бистрота и качествено строителство.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР