Депутатът напуска Зелено движение“ след решението на партията да се

...
Депутатът напуска Зелено движение“ след решението на партията да се
Коментари Харесай

Владислав Панев посъветва ПП-ДБ да се държат като снопа пръчки на Кубрат

Депутатът напуща „ Зелено придвижване “ след решението на партията да се отдели от ПП-ДБ

„ Единственият притежател на концепцията за промени и промени е ПП-ДБ и тази коалиция „ би трябвало да се държи като снопа пръчки на Кубрат “. Това разгласи пред бТВ депутатът от ПП-ДБ Владислав Панев.

Вчера той разгласи, че напуща „ Зелено придвижване “, което пък преди дни реши да се яви независимо на изборите. 

„ Националният съвет на „ Зелено придвижване “ очевидно е взел решение да се яви на тези парламентарни и европейски избори настрана от ПП-ДБ. Сега следва да се записват за съответните избори. Аз имам задължения към движенето още една седмица “, разясни той.

По думите му ПП-ДБ би трябвало да е единна, тъй като единствено по този начин могло да се завоюват изборите. Той не посочи дали ще стане член на някоя от двете партии в обединението, откакто напусне „ Зелено придвижване “. Той има намерение през идващите дни да беседва с управленията на партиите в обединението ПП-ДБ за възможното му включване в техните листи за предварителния парламентарен избор.

„ През последните месеци доста хора напуснаха „ Зелено придвижване “ – общински съветници и кметове. Не желая да влизам в детайлности. Пожелавам шанс на сътрудниците в тази обстановка “, сподели още зам.-председателят на парламентарната група на ПП-ДБ.

Панев отбрани измененията в Конституцията, само че разкритикува служебния кабинет. Според него той е под контрола на Борисов и Пеевски, а би трябвало до бъде от премиера и президента.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР