Депутатът Иван Иванов от БСП направи остър коментар по повод

...
Депутатът Иван Иванов от БСП направи остър коментар по повод
Коментари Харесай

Иван Иванов: За 10 години управление ГЕРБ натрупа дълг от 40 милиарда лева

Депутатът Иван Иванов от Българска социалистическа партия направи изострен коментар във връзка репликата на премиера от през днешния ден, че „ приказващи колкото искаш, а ние демонстрираме какво сме създали ".
Водачът на кандидат-депутатската листа на Българска социалистическа партия в Шумен репликира Борисов в собствен пост във Facebook, където напомни „ направеното “ от ГЕРБ и оспори със статистика водача на ръководещите:
„ Ето какво направихте господин Борисов:
- България за 10 години Ваше ръководство е първа по корупция; първа по беднотия и неравенства;
- 2 милиона българи живеят на прага на бедността, а Вие си напълнихте чекмеджето;
 Кристиан Вигенин: Еврофондовете за България са спирани за нарушавания, осъществени от държавните управления на Борисов Кристиан Вигенин: Еврофондовете за България са спирани за нарушавания, осъществени от държавните управления на Борисов
" Хубаво е да се ремонтират манастирите, само че да се нарушават Божиите заповеди по принцип и още повече на едно свято място, а точно - да...
- 47% от децата са функционално неграмотни;
- В Европа хората доплащат 10-15% за здраве, в България 48%, хора умират пред лечебните заведения.
За 10 години ръководство натрупахте нов дълг от 40 милиарда лв.. Обрекохте бъдещите генерации. Където минете, след вас са свлачища и срутища “.
Реакцията на социалиста Иван Иванов идва единствено час, откакто министър председателят посети строителните работи на тунела „ Железница “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР