Депутатът Иван Димов Иванов напуска парламентарната група на БСП. Това

...
Депутатът Иван Димов Иванов напуска парламентарната група на БСП. Това
Коментари Харесай

Депутат напуска БСП и влиза в листите на ВМРО

Депутатът Иван Димов Иванов напуща парламентарната група на Българска социалистическа партия. Това заяви при започване на петъчното пленарно съвещание шефката на Народното събрание Цвета Караянчева.
Към писмото до нея не са пояснени претекстовете на депутата, само че през вчерашния ден стана ясно, че влиза в изборните листи на Вътрешна македонска революционна организация, като претендент за народен представител във Варна.
 Боян Чуков напуща Българска социалистическа партия Боян Чуков напуща Българска социалистическа партия
Боян Чуков е подал документално съобщение, че считано от през днешния ден напуща Българската социалистическа партия, само че не е съобщил претекстовете за реше...
Той е лингвист по специалност, определен е и преди 4 година за народен представител от Варна и това е първият му мандат като народен представител. Член е на Комисията по районна политика, благоустройство и локално самоуправление, както и на комисията по превоз, осведомителни технологии и известия и тази по екология.
Само преди 2 дни сходно деяние направи различен народен представител, само че от ГЕРБ. Владислав Николов напусна ръководещите, в същия ден, в който стана ясно, че повежда изборната листа на партията на Цветан Цветанов " Републиканци за България " в Плевен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР