Депутатът и член на комисията по въпросите на Младежта и

...
Депутатът и член на комисията по въпросите на Младежта и
Коментари Харесай

Преговарят за школа на Реал Мадрид в България

Депутатът и член на комисията по въпросите на Младежта и спорта в Народното събрание Валентин Милушев разкри, че се водят договаряния с Peaл Мадрид за разкриване на футболна школа за деца под егидата на европейския исполин в Самоков. Възпитаникът на НСА сега е претендент за кмет на планинския град и е окуражен да възроди спорта в родния си край.

Той поддържа отлични връзки със спортния министър Красен Кралев, както и с министъра на туризма Николина Ангелкова, които поддържат плана. Вероятно става въпрос за съдействие сред локалното спортно учебно заведение и фондация „ Реал Мадрид ", което към този момент бе осъществено във Видин.

„ Да, водим договаряния с Реал Мадрид за разкриване на футболна школа за деца в Самоков. В момента градът има своя обичан тим - баскетболният. Трябва да го поддържаме и поддържаме, само че аз персонално съм убеден, че може да помогнем повече и на футболния клуб. Рилски състезател не заслужава да е на последното място в Трета лига. Искам да възстановим спортните уреди за лека атлетика, биатлон, ски скок, мотопистата... Амбициран съм да развъртвам съществено зимните спортове ", разяснява Милушев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР