Депутатът и бивш вицепремиер Валери Симеонов заяви категорично, че са

...
Депутатът и бивш вицепремиер Валери Симеонов заяви категорично, че са
Коментари Харесай

Симеонов е категоричен: Ще затваряме заведения за 3 дни, ако чупят шумомера

Депутатът и някогашен вицепремиер Валери Симеонов съобщи изрично, че са подхванати всички ограничения да не бъдат нарушавани възбраните за висок звук по курортите. 

``
реклама

" Никой политик не е обикалял да дърпа кабели. Работата на вицепремиера в мое лице в предните години бе да давам кураж на институциите да си вършат работата в " борбата " с високия звук. Правомощията ще са на полицията. Тя е тази, която ще открива след позвъняване на 112, съществуването на нарушавания. Всичко е много неуместно като организация. РЗИ със измервателни уреди би трябвало да откри нарушаванията, само че тя работи до 17 ч.

Миналата година като затворихме заведение, бяха ангажирани много институции. А в този момент към този момент след сигнал на 112 полицейският патрул идва и издава документално предписание за преустановяване на озвучаване. Какво се случва, в случай че притежателят откаже да разпише? Тогава полицейският патрул затваря заведението за 3 дни. При наново нарушаване заведението се затваря за 14 дни. И най-после полицията може да изземва озвучителните средства. Тук става дума и за сватби в малцинствата. Ще го прилагаме закона и по отношение на булката, и по отношение на младоженеца, кума, брата и свата. Желанието ни е българският туризъм да стане малко по-доходен. Особеностите на българские курорти са най-много за фамилен туризъм. Те са проектирани и основани по този начин още от времето на социализма ", съобщи Симеонов в ефира на " Нова телевизия ", където бе включен непосредствено от Слънчев бряг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР