Депутатът Деян Николов е кандидатът за кмет на София от

...
Депутатът Деян Николов е кандидатът за кмет на София от
Коментари Харесай

Противник на еврото, но шеф в компания, финансирана с европари. Кой е Деян Николов

Депутатът Деян Николов е претендентът за кмет на София от " Възраждане ", оповестиха от партията на брифинг във вторник. Председателят ѝ Костадин Костадинов го показа като „ млад, съумял, потвърдил се в своята сфера икономист “.

“В София има голям запас, който се разпределя по неправдив метод сред дребна група от хора, свързани с бизнеса, без значение кой е кмет, тъй като моделът на ръководство на столицата в последните 30 години е общо взето еднакъв ”, съобщи Деян Николов по време на представянето си.

Във визитката на Николов в уеб страницата на “Възраждане ” написа, че той е икономист. Завършил е „ Бизнес и стопанска система “, със специализация „ Икономическа социология “. Развива се професионално в областта на логистиката, статистиката, бизнес разбора, мениджмънта.

“Работи с някои от най-големите компании в света. В момента си партнира с компания, която създава софтуерни артикули, които въз основата на изкуствен интелект предвиждат и усъвършенстват оперативните процеси на най-големите международни логистични компании ”, написа още във визитката му в партийния уебсайт.

напомня свое следствие от 16 март, съгласно което тогавашният към момента единствено претендент за народен представител и съперник на еврото, е бил действен шеф на IT компания, която получава милиони еврофинансиране от програмата EIC към Европейския съюз.



Снимка: БУЛФОТО

“Ежедневно комуникира с бизнес елита на Европа и света ”, написа даже във визитката в уеб страницата на “Възжрадане ”.

BIRD.BG прибавя, че Николов е наследник на Сузана Николова - някогашен зам.-председател на Общинския съвет в Пловдив от ГЕРБ, която е била и в АБВ, Воля и „ Изправи се.БГ ”, а по предложение на Възраждане е назначена от ЦИК за зам.-председател на РИК - Пловдив. По времето на ГЕРБ Николова е съдена за крупна машинация с терен на детски център, вппоследствие обаче е оправдана.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР