Депутатът Десислав Чуколов заплаши Николай Колев-Кольо Босия, нарече го „лайнар”

...
Депутатът Десислав Чуколов заплаши Николай Колев-Кольо Босия, нарече го „лайнар”
Коментари Харесай

Замериха Чуколов с яйце, той псува каруцарски

Депутатът Десислав Чуколов заплаши Николай Колев-Кольо Босия, назова го „ лайнар” и му сподели междинен пръст. Босия бе пристигнал на митинг с няколко индивида до Народното събрание. Той бе с торбичка с яйца и тоалетна хартия, с цел да замеря народните представители.

Полицията се бе подготвила за демонстрацията. Тя бе направила ограждения и охраняваше зорко Босия.

След като той хвърли едно яйце, единият от униформените го предизвести да не прави това повече. Николай Колев обаче му изясни, че има право, като се базира на правосъдно решение, че има право да замеря депутатите.

„ Айде арестувайте ме, що не ме арестуваш… Не ме учете какво да правя”, недоволстваше Босия след опитите на служителя на реда да го спре.

„ Разбира се, че ще мятам. По постройката не мятам, мятам по депутатите, след което ще си изчистя”, изясни още Босия на служителя на реда, представен от "Флагман ".

След това той метна едно яйце, до момента в който в този миг минаваше зам.-председателят на „ Атака” Десислав Чуколов, който е с неоправдателна присъда за хулигански прояви. Което не му пречи да е народен представител и даже секретар на парламентарната група на „ Обединени патриоти”.

Яйцето падна до Чуколов, при което той се закани на Босия: „ Ако дойда да те опляскам. А? И тебе те е оправдал съда, а не мене?! Лайнар!”

След това депутатът се запъти към входа на Народното събрание. Босия и протестиращите с него му се развикаха, след което Чуколов подвигна ръка и им сподели междинен пръст.

Видео: "Флагман "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР