Депутатът Делян Пеевски заявява, че няма никакво отношение към издаването

...
Депутатът Делян Пеевски заявява, че няма никакво отношение към издаването
Коментари Харесай

Пеевски настоява лично да бъде проверен издавал ли е златни паспорти

Депутатът Делян Пеевски декларира, че няма никакво отношение към издаването на български паспорт на Ромен Сивушкин. Това декларира той в изказване до медиите, в което опровергава изказване на журналиста от уеб страницата " Бивол " Атанас Чобанов, който твърди за връзка на депутата с адвокатска адвокатска фирма.

Делян Пеевски твърди, че няма отношение и към други случаи на издаване на така наречен златни паспорти. Заради изказванията Пеевски счита да сезира способените органи, които да извършат цялостна инспекция по случая. А всяка неистина, рано или късно става ясно, уверен е Пеевски и упорства за цялостна инспекция на случая.

През последните месеци журналистът Чобанов тиражира в общественото пространство доста и разнообразни медийни операции, в които преднамерено забърка и моето име, от " недекларирани " офшорни компании и " закани от първия ред на Народното събрание ", до актуалното подстрекателство за моя " съгласуваност " с лица, уреждащи български паспорти. Всичките му операции обаче не съумяха да реализират целения от него и неговия наставник олигарха Иво Прокопиев резултат, а точно да ме злепоставят, тъй като изказванията им не съставляват нищо повече от откровени и безпардонни неистини.

Делян Пеевски напомня, че Движението за права и свободи към този момент е внесло проектозакон, в който той персонално и съвносител и с който се анулират наредбите, които разрешават приемането на поданство против вложения . Пеевски към момента не е схванал за какво ръководещото болшинство не е приело предложенията.
 Прокуратурата ревизира златните паспорти
Прокуратурата ревизира златните паспорти

По сигнал на народен представител от ДПС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР