Депутатът, чийто имунитет бе поискан заради опит за блудство с

...
Депутатът, чийто имунитет бе поискан заради опит за блудство с
Коментари Харесай

Депутатът-борец от ГЕРБ, който блудствал с дете, се оказа кирковски зет

Депутатът, чийто имунитет бе пожелан поради опит за блудничество с дете, е кирковски шурей.

Това оповестиха поданици на община Кирково след гръмването на абсурда.

Кърджалийският уебсайт rodopi24 напомня, че Софийска градска прокуратура (СГП) предложи на основния прокурор на Република България да внесе стимулирано искане до Народното събрание на Република България (НС) за предоставяне на позволение за привличане към наказателна отговорност на Даниел Александров, народен представител от ГЕРБ в Народното събрание.

Предложението е направено от наблюдаващия прокурор в СГП по отношение на формирано на 31.05.2023 година досъдебно произвеждане и в него се сочи, че събраните доказателства са задоволителни за привличане в качеството на обвинен на Д.А. за закононарушение по член 150, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Наблюдаващият прокурор в СГП е счел, че в хода на следствието са събрани доказателства за това, че на 07.05.2023 година, в с. Бистрица, Д.А. посредством приложимост на мощ направил дейности за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст.

Като депутат Д.А. е „ лице с имунитет “. Наказателно-процесуален кодекс открива възбрана да се притегля като обвинен лице с имунитет. Съобразно член 220, алинея 1 от Наказателно-процесуален кодекс наказателно гонене против лице с имунитет може да се организира едвам след отпадане на имунитета. С оглед наредбата на член 70, алинея 1 от Конституцията на Република България, за привличането му в качеството на обвинен за осъществено от него закононарушение от общ темперамент, е належащо позволение на Народно събрание, а когато то не заседава – на ръководителя на Народно събрание.

Става дума за Даниел Александров, а връзката му с района е някогашната републиканска шампионка по битка Джанан Манолова, която е родом от кирковското село Върбен.

Двамата са се венчали преди години. В началото на 2020 година им се ражда щерка.

Депутатът съобщи в ексклузивен брифинг, че всичко, което излиза по негов адрес, е поради развода му.

" В дъното на всичко, което излиза през днешния ден по мой адрес, е разводът ми, който е от месец-два. Опитахме се да го запазим в загадка и да не излиза по медиите, само че уви! Няма нищо правилно от това, което е написано по мой адрес. Нищо от това не е правилно. Стоя зад името си. Всичко това ще се потвърди в съда. Оттук натам не желая да въвличам брачната половинка си, тя е майка на моето дете “, сподели Александров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР