Депутатът Андрю Бриджън е осъден да плати на бившия министър

...
Депутатът Андрю Бриджън е осъден да плати на бившия министър
Коментари Харесай

На Андрю Бриджън е казано да плати на Мат Ханкок правни такси от £40 000 за иск за клевета

Депутатът Андрю Бриджън е наказан да заплати на някогашния министър на опазването на здравето на Обединеното кралство Мат Хенкок повече от £40 000 (€46 000) юридически такси след ранен стадий от тяхната борба за клюка.

Г-н Бриджън желае да „ почисти името си “, откакто се твърди, че е бил упрекнат в антисемитизъм в „ злонамерена “ обява в обществените медии от господин Хенкок, Върховният съд в Лондон чу по-рано.

Депутатът от Северозападен Лестършър завежда иск за клюка против господин Хенкок поради туит от януари 2023 година, който последва коментар на господин Бриджън по отношение на имунизациите против Covid-19.

След авансово чуване по делото по-рано този месец господин Бриджън беше наказан да заплати £44 300 на депутата от Западен Съфолк със правосъдна заповед в четвъртък.

На предходното чуване, на арбитър е казано, че господин Бриджън е споделил връзка към публикация „ по отношение на данни за смъртни случаи и други нежелани реакции, свързани с Covid ваксини “ на 11 януари и е декларирал: „ Както ми сподели ед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР