Депутатът Александър Дунчев е огорчен, че не той стана земеделски

...
Депутатът Александър Дунчев е огорчен, че не той стана земеделски
Коментари Харесай

Нинова: Нарушени интереси на горската мафия стоят зад атаката на депутата от „Промяната“ срещу БСП. Бил огорчен, че не станал министър

„ Депутатът Александър Дунчев е наскърбен, че не той стана аграрни министър“ съобщи на брифинг вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова.

„ Това е доста персонално зает с този въпрос човек, защото беше претендент за министър на земеделието при договарянията за държавно управление. Допускам, че е наскърбен от това и показва персонална позиция по-остро и нападателно “, изясни обстановката тя.

Нинова е разговаряла с премиера Петков и го е попитала дали позицията на Дунчев съответствува с тази на „ Продължаваме промяната “. Оказало се, че това не е по този начин.

Вицепремиерът съобщи, че ще се ревизира дали зад тази офанзива не стоят всички тези компании, които са били ощетени при въвеждането на мярката държавните горски стопанства сами да секат и продават дърва на ниски цени.

„ По този метод беше отстранена горската мафия, която влизаше и сечеше безсистемно. В доста тежък миг за народа видяхте, че цените бяха високи. Ние взехме ограничения. Държавата влезе в ролята си “, акцентира Нинова.

Тя позволи, че нарушени ползи могат да стоят зад тази офанзива, само че подсигурява, че в обединението няма напрежение по въпроса. Нинова увери, че няма назначения без състезания за позициите, за които това се изисква.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР