Депутат прогнозира мрачни времена за партията на Слави Трифонов.Вярвам, че

...
Депутат прогнозира мрачни времена за партията на Слави Трифонов.Вярвам, че
Коментари Харесай

Гюров от ПП прогнозира мрачни времена за Слави Трифонов

Депутат предвижда мрачни времена за партията на Слави Трифонов.

Вярвам, че политическият възел ще се разплете. Дали ще бъде с този мандат, дали по някакъв различен метод, в последна сметка ние по тази причина сме влезнали в политиката - с цел да придвижим страната напред. Това съобщи в предаването „ Седмицата “ на Дарик радио ръководителят на парламентарната група на „ Продължаваме Промяната “ Андрей Гюров.

Той бе безапелационен, че не би нарекъл вота на съмнение против Политическа партия и предлагането на нов министър председател „ проваляне ”. „ Бих споделил, за жалост, един естествен процес на събитията предвид на обединението, в която бяхме, а тя беше една коалиция с двойно дъно. Имахме подозрения в самото начало, че ще бъде мъчно от позиция на адекватността и желанието за същинска смяна. Маските паднаха доста по-рано, в сравнение с чакахме. Това не беше проваляне, а опция. Възможност да пренастроим модела и да търсим по-устойчив път ”, разяснява Гюров.

„ Купуване на депутати се употребява от хора, които са привикнали да работят с брокери, да купуват и продават бъдещето на България. Ние в никакъв случай не сме били в този бизнес и това, че нямаше подсигурени депутати демонстрира това, че ние не сме купували. За страдание това, което видяхме, е че в този парламент на този стадий няма повече от 117 депутата, на които можем да разчитаме да поддържат едно същинско реформаторско държавно управление с министър председател Асен Василев ”, сподели още Анрей Гюров.

Според него е имало депутати, които ги е било боязън да преминат на страната на „ Продължаваме промяната ”. „ Имаше сериозен напън върху тези хора, който оказа своето въздействие ”, уточни Гюров.

Андрей Гюров изрази мнение, че с групировката „ ИТН ” страницата е затворена освен за „ Продължаваме промяната ”, а и за българския гласоподавател, написа Novini.bg.

„ Не виждам по какъв начин може да е друго, откакто минахме през провален от Има Такъв Народ парламент за по-висок резултат, който беше реализиран на идващите избори, само че и този парламент беше провален. Сега за следващ път Има Такъв Народ сподели, че не е конструкивен сътрудник, а е в тази коалиция с избрани ползи, които не са на масата, а се движат от едно задкулисие ”, съобщи Гюров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР