Депутат от Враца от „Има такъв народ“ Георги Георгиев, който

...
Депутат от Враца от „Има такъв народ“ Георги Георгиев, който
Коментари Харесай

Депутатът от Враца Георги Георгиев посрещна посланика на Израел в Народното събрание

Депутат от Враца от „ ИТН “ Георги Георгиев, който е ръководител на парламентарната група за другарство и съдействие с Израел в 47-то Народно заседание, посрещна посланикът на страната в Народното събрание.
Посещението на Н.Пр. Йорам Елрон, което се провежда в навечерието на 80-годишнината от спасяването на българските евреи от нацистка Германия, е било на 12 май.
„ Нашите страни споделят общи политически полезности, които и в бъдеще ще укрепват съдействието ни в региона на сигурността, туризма и търговията. Израел е значим и стратегически сътрудник на България. Имаме добре построени договорно-правни съглашения, трансформирали се в постоянна основа за още по-сериозно задълбочаване освен на дипломатическите ни връзки, само че и на връзките ни в областта на стопанската система, високите технологии и земеделието. Вярвам, че страната ни ще продължи да бъде привлекателно място за още израелски вложители “, сподели в приветствието си към високия посетител Георги Георгиев.
Домакинът на срещата напомни, че Израел може да помогне на страната ни в актуалната комплицирана конюнктура.
„ Живеем във време на военна рецесия, която докара със себе си доста и сложни провокации. Пример за това са спрените енергийни доставки. В този ред на мисли не трябва да подценяваме капацитета за по-трайно съдействие сред България и Израел в областта на енергетиката, продажбата и преноса на природен газ “, сподели врачанският народен представител от Има Такъв Народ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР