Депутат от торите беше оставен да се бори за думи

...
Депутат от торите беше оставен да се бори за думи
Коментари Харесай

Време за въпроси на BBC: Момент Депутатът от торите остана безмълвен, след като беше попитан за повишаване на данъците в бюджета

Депутат от торите беше оставен да се бори за думи във времето за въпроси на BBC нощес, откакто Фиона Брус го попита за нарастването на данъчната тежест след бюджета.

Неудобната замяна в Кардиф пристигна, откакто гост-панелистът, уелският секретар Дейвид Т. С. Дейвис, съобщи, че понижението с 2 пенса на националното обезпечаване, оповестено тази седмица, ще „ направи разлика “ за семействата в Обединеното кралство.

В изданието от четвъртък вечер на дългогодишното предаване с въпроси и отговори Фиона Брус избра този коментар и попита: „ Когато казвате, че всеки, който заплаща национално обезпечаване, ще бъде по-добре, съгласно Института за фискални проучвания, единствено хората, които печелят сред £26 000 и £60 000, ще бъдат по-добре? "

Той отговори: „ Всеки, който заплаща национални осигуровки, ще заплаща по-малко национални осигуровки “, само че Фиона уточни: „ Да, само че те ще заплащат повече налози като цяло. Това е съгласно Института за фискални проучвания, в случай че не сте съгласни с това?...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР