Депутат от торите беше критикуван, след като стартира странна кампания

...
Депутат от торите беше критикуван, след като стартира странна кампания
Коментари Харесай

Депутатът от торите Стив Тъкуел снима „съвсем странно“ видео, изискващо повече магазини за чипс

Депутат от торите беше подложен на критика, откакто започва странна акция за отваряне на магазин за риба и чипс в центъра на своя град.

Стив Тъкуел разгласява видео в X, призовавайки хората в Ъксбридж и Саут Руислип да се причислят към неговата акция за „ връщане на един вкъщи “ в центъра на града. Г-н Такуел призна, че има други магазини за чипс в неговия изборен регион, който преди този момент беше представляван от Борис Джонсън, само че изрази потребност от различен в центъра на града.

Кандидатът за парламентарен представител на лейбъристите Дани Бийлс го удари, че се концентрира върху нови, чипи, а не публични услуги - нещо, което в действителност е под контрола и въздействието на политиците. Други се запитаха къде господин Тъкуел ще изпрати петицията и допуснаха, че той се пробва да събере данните за контакт на хората за личните си цели.

Г-н Бийлс сподели: „ Може би първо пробвайте да спасите библиотеката? Не можахте да извършите го прави. Депутатът от торите поддържа затварянето на библи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР