Депутат от ПП-ДБ Николай Денков нарече внесения в МВР, прокуратурата

...
Депутат от ПП-ДБ Николай Денков нарече внесения в МВР, прокуратурата
Коментари Харесай

Денков нарече изпратения доклад от Пеевски „нескопосан метод да се прикрият проблемите в ДПС“

Депутат от ПП-ДБ Николай Денков назова импортирания в Министерство на вътрешните работи, прокуратурата и ДАНС отчет за активността на Временната комисия от 49-ото Народно събрание за следствие на корупционните практики в Агенция „ Митници “ от Делян Пеевски „ неблаговиден способ “ да се прикрият проблемите в Движение за права и свободи и разцеплението в партията.

Друга причина, съгласно Денков, е предлагането във краткотрайната комисията за Мартин Божанов – Нотариуса и Петьо Петров – Еврото да бъде извикан на чуване Делян Пеевски. „ Моят апел към него е да се яви в комисията и да опише, да показа неговата версия “.

Относно позицията от прессекретариата на президента, че там е постъпило през октомври 2023 година предложение за назначение на ексклузивен и пълномощен дипломат в Украйна, което е почетено от президента, Денков разяснява, че Мария Габриел си е говорила с Румен Радев по тази тематика. „ През Министерски съвет не е минавало решение, с което да се предлага дипломат, тъй като не е импортирано такова предложение от външно министерство “, добави той и прикани медиите да се извърнат по този въпрос към Мария Габриел и президентската институция.

Попитан вижда ли вид за кабинет с третия мандат и ще отидат ли от ПП-ДБ на диалози, той отговори, че са подготвени да разискват какви са техните цели, тъй като това е методът да търсят някакъв вид съгласие и общо решение, само че са скептични, че третият мандат може да се осъществя. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР