Депутат от партията на Слави Трифонов обяви, че напуска Народното

...
Депутат от партията на Слави Трифонов обяви, че напуска Народното
Коментари Харесай

Благоевградският депутат от ИТН В. Василева обяви ,че напуска НС! Ще влезе ли в парламента зам. областният управител Анита Коцелова?  

Депутат от партията на Слави Трифонов разгласи, че напуща Народното събрание. Виктория Василева, която влезе като лидер в листатата на Има Такъв Народ от Благоевградски изборен регион изрази желанията си за овакантяване, само че към момента не е подала заявление за това..

"В момента, в който приключа своите задължения, ще напусна това Народно заседание ", разгласи Виктория Василева пред медиите.

"Бюджетът ми беше един от уговорките, с който желаех да приключа. Така че, живот и здраве, идната седмица - ще преценява в кой ден, според от събитията”, уточни още Василева. На въпрос дали ще напусне партията „ Има подобен народ”, тя отговори, че ще реши в допълнение.

Ако не се разпадне Народното събрание би следвало зам. регионалният шеф Анита Коцелова от Петрич да стане народен представител, само че към този момент е прекомерно рано да се вършат сходни прогнози, разясняват осведомени
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР