Депутат от канадския парламент се появи гол на виртуално заседание

...
Депутат от канадския парламент се появи гол на виртуално заседание
Коментари Харесай

Канадски депутат се появи гол на виртуално заседание на парламента

Депутат от канадския парламент се появи гол на виртуално съвещание на Долната камара, оповестиха Асошиейтед прес и Агенция Франс Прес.

Уилям Еймъс от Либералната партия, който съставлява в Камарата на общините окръг Понтиак в Квебек от 2015 година, се появи на екраните на сътрудниците си изцяло гол на съвещанието в сряда. Заради пандемията доста канадски депутати вземат участие в съвещанията посредством видеоконферентни връзки.

На скрийншот, получен в канадската осведомителна организация, се вижда Еймъс, изправен зад бюро сред знамената на провинция Квебек и националното знаме на Канада, който прикрива интимните си елементи с мобилен телефон.

" Това бе злополучна неточност ", сподели депутатът в изказване, изпратено по е-поща. " Видеокамерата ми инцидентно се оказа включена, до момента в който се преобличах, откакто се бях върнал от джогинг. Искрено се оправдавам на сътрудниците си от Камарата на общините за това непреднамерено отклонение на вниманието. Очевидно е, че такава неточност няма да се повтори ".

Депутатката Клод Дьобелфьой от опозиционната партия " Квебекски блок " сложи процедурен въпрос по отношение на случая и предложи парламентарният устав да изисква от мъжете депутати да носят сако, панталон, риза и вратовръзка върху долни дрехи.

Председателят на камарата Антъни Рота благодари на Дьобелфьой за " наблюденията й " и посочи, че защото той самият не бил видял нищо, попитал техническия екип и те удостоверили, че са видели нещо. Той подсети на депутатите постоянно да са бдителни, когато са покрай камера или микрофон.

Еймъс можело да бъде забелязан само от членовете на Народното събрание и личния състав по вътрешната видеовръзка на Народното събрание. Тъй като не е приказвал, включването му не е попаднало в обществения фийд.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР