Депутат от ГЕРБ, нарушил ковид карантината, ще поеме защитата на

...
Депутат от ГЕРБ, нарушил ковид карантината, ще поеме защитата на
Коментари Харесай

Нарушител на карантината става адвокат на Иван Портних

Депутат от ГЕРБ, нарушил коронавирус карантината, ще поеме отбраната на обвинявания си партиен съмишленик Иван Портних. Става дума за варненския юрист Бранимир Балачев, който през зимата се яви в съда на дело, до момента в който към момента течеше срокът му за изолираност. Тогава той призна за случая, само че съгласно личната му трактовка нямало проблем да излезе от вкъщи, защото не бил подписвал акт на РЗИ, а и си направил преди този момент два теста, излезли негативни, написа " Сега ".

Вчера пред Българска национална телевизия Балачев съобщи, че след 10 май чака да му бъдат предоставени доказателствата по обвиняването. Междувременно се разбра, че е допустимо и юристът Менко Менков, бранител на Бойко Борисов, да се включи в проблема с варненския кмет.

Успоредно тече съревнование измежду варненските политици кой е по-голям герой против Портних. Депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов сподели в коридорите на Народното събрание, че следствието за авариралата тръба е по негов сигнал, като пратил материалите даже на Лаура Кьовеши. Стела Николова от Демократична България пък напомни в обществените мрежи информация, в която се споделя, че прокуратурата работи по нейния сигнал. Обективността изисква да се посочи, че Николова е много по-активна от Гуцанов против Портних.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР