Депутат от ДПС ще се откаже още днес от имунитета

...
Депутат от ДПС ще се откаже още днес от имунитета
Коментари Харесай

Депутат от ДПС ще се откаже още днес от имунитета си

Депутат от Движение за права и свободи ще се откаже още през днешния ден от имунитета си. Товао разгласи водачът на партията Мустафа Карадайъ. Става дума за Димитър Аврамов, който ще внесе в деловодството на Народното събрание отхвърли си от депутатски имунитет.

" Г-н  Аврамов още един път ще внесе отхвърли си за имунитет, няколко Народни събрания, когато е бил депутат, по същото дело се е отказвал от имунитета си, напомни той. Ще го направи и в този момент, няма терзания ", акцентира ръководителят на Движение за права и свободи.  Той изясни, че единствената причина Аврамов да не го направи до момента, е била общата позиция на останалите парламентарни групи в Народно събрание.

Във вторник краткотрайната комисия за имунитетите на Бойко Борисов, Даниел Александров – ГЕРБ-СДС, Димитър Аврамов – Движение за права и свободи, и Кирил Петков от " Продължаваме промяната-Демократична България " не събра нужния кворум, с цел да организира съвещание.

От имунитета си се отхвърли към този момент  съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. Вчера водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи пред медиите, че също ще се откаже от депутатската си отбрана.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР