Депутат от ДПС се оплака от посещение по домовете, довело

...
Депутат от ДПС се оплака от посещение по домовете, довело
Коментари Харесай

Депутат от ДПС изплашен от бележки на вратата си, идела Кристална нощ

Депутат от Движение за права и свободи се оплака от " посещаване по домовете ", довело до две бележки на входната му врата със следните послания: " Подлога на Движение за права и свободи " и " В постройката живее народен изменник ". " Остава единствено един въпрос. Кога да чакаме новата Кристална нощ (погром против евреите в Германия и Австрия в нощта на 9 срещ, 10 ноември 1938 година - бел. ред) Или ще ни пребивате до момента в който си водим децата на учебно заведение? ", възнегодува Станислав Атанасов, който бе и министър на екологията в държавното управление " Орешарски ".

Самият той се оплака във фейсбук профила си, като приложи и фотография на двете бележки.

" Новият метод на деяние на #ПРОМЯНАТА и #УМНОКРАСИВИТЕТА - посещаване по домовете. Разбира се, от чужд приятел с партийно предписание.

Демокрация? Човешки права? Морал? Едва ли... ", възмущава се още Атанасов.



Facebook жалбата на Атанасов провокира колежката му депутатка, само че от " Демократична България ", Елисавета Белобрадова да го вземе на майтап, споделяйки персонални прекарвания със личните си съседи и препращайки към сходните внушения, които вършат Атанасов и водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Та, желая да успокоя господин Атанасов, че няма да пристигна Кристалната нощ, тъй като виждам, че и той, по прочувствения образец на господин Костадин Костадинов, е почнал да прави нацистки препратки.

Въобще, желая да успокоя всички обезпокоени, уплашени, прочувствени мъже в този парламент, които снимат бележки, видеа, поставят емоджита и хаштагове с треперещи ръце, зоват за избавление и гълтам едновременно цялото наличие на чашата си с мурсалски чай!

Аз съм с вас, уплашени, смутени мъже! Всичко ще бъде наред! Дръжте се, това е единствено записка ", написа Белобрадова в профила си на " Летящата козила Ерато ".

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР