Депутат от БСП каза кое е най-важно сега за народа.Според

...
Депутат от БСП каза кое е най-важно сега за народа.Според
Коментари Харесай

Проф. Гечев: Бюджетът е по-важен от консултациите при президента

Депутат от Българска социалистическа партия сподели кое е най-важно в този момент за народа.

Според мен като икономист бюджетът на страната е в действителност по-голям от консултациите при президента. Това съобщи в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от БСП и заместник-председател на бюджетната комисия Румен Гечев на въпрос за какво социалистите през днешния ден не се появиха на " Дондуков " 2 за среща с президента.

,,Днешният и утрешният ден са извънредно значими, бюджетите са приоритет за българската нация``, добави той.

По отношение на пенсиите Гечев изясни, че включването на 60-те лв. към минималната пенсия е " стъпка в вярната посока " и увери, че от 1-ви октомври т. година ще има актуализация на пенсиите, както е било заложено в съдружното съглашение, написа novini.bg.

Според депутата разновидността за образуване на ново държавно управление в границите на настоящия парламент е по-разумният избор, в сравнение с нови избори. В тази връзка Румен Гечев подсети, че Народното събрание би трябвало да одобри 22 закона, с цел да може страната ни да получи пари по Плана за възобновяване и резистентност.

Който и да получи третия мандат, той е задължен да се опита да направи държавно управление. Но съгласно мен персонално изборът ще бъде между БСП, Има Такъв Народ и " Демократична България ", предвижда Гечев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР