Депутат от БСП Благовест Кирилов шашна своите колеги в Народното ...

Депутат от БСП Благовест Кирилов шашна своите колеги в Народното

СИГНАЛ ДО ПИК: Депутат на Нинова дойде на работа в парламента със супер автомобил за 200 бона

Депутат от Българска социалистическа партия Благовест Кирилов шашна своите сътрудници в Народното събрание със първокласен и доста мощен автомобил, с който през вчерашния ден дойде на работа. За това алармират читатели на организация ПИК, които ни изпращат и фотоси от колата на социалиста.

Кирилов през вчерашния ден е паркирал пред Народното събрание чисто нов електрически Ягуар с 400 коня под капака. Цената на новата облага на народния представител стартира от 180 000 лв., а с спомагателните екстри може да надвиши и 250 бона.

Ягуарът на социалиста е модел 2021 година и има всевъзможни капризи, в това число и системи за следене на положението на водата, асистенти за опазване на пътната лента, системи за подкрепяне на потеглянето, неповторими спортни седалки, тъч скрийн екрани, системи от камери с 360-градусов аспект, система за следене на трафика зад автомобила и за различаване на пътните знаци и още, и още.

Колата, с която Кирилов пристигна на работа, не попада обаче нито в имотната му декларация, подадена пред КПКОНПИ, нито пред пропуща му за Народното събрание, с който употребява безвъзмезден паркинг в региона.

На фотосите, изпратени до редакцията на ПИК, се вижда, че на пропуща на Кирилов са посочени номерата на други два автомобила, което най-вероятно значи, че първокласната облага е напълно нова, закупена тази година.

За отбелязване е, че Кирилов е един от най-заможните депутати на Българска социалистическа партия. Депутатът е бизнесмен в областта на осведомителните технологии и изнесените услуги. Председател на Управителния съвет на Българската асоциация на секторите програмен продукт и изнесени услуги. Той преподава в Техническия университет – София, Факултет за немско инженерно образование и индустриален мениджмънт.Източник: pik.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg