Депутат от Аризона подаде оставка във вторник, ден след като

...
Депутат от Аризона подаде оставка във вторник, ден след като
Коментари Харесай

Депутатът от Аризона, който почти преобърна ключовото място в Камарата на представителите на САЩ, подаде оставка заради твърдения за сексуално неправомерно поведение в колежа

Депутат от Аризона подаде оставка във вторник, ден откакто вестник заяви, че е бил упрекнат в полово непозволено държание през 2015 година като студент в университета Джордж Вашингтон.

Щатският представител Джевин Ходж, 30-годишен демократ, отхвърли обвиняванията, оповестени в понеделник в Република Аризона, и в началото се зарече да продължи да служи в Дома на Аризона, само че в декларацията си за овакантяване във вторник той сподели, че поема отговорност за дейностите си.

Демократичният някогашен щатски представител от Аризона Джевин Ходж, който подаде оставка във вторник поради обвинявания в полово държание отпреди до 2015 година (Джевин Ходж за Конгреса)

" Сега още веднъж се оправдавам на тези, които може да са били породени от моите дейности. Като водач, би трябвало да изисквам повече от себе си ", сподели Ходж. „ Обществената работа значи да знаеш по кое време да ръководиш – и също по този начин да знаеш по кое време да се оттеглиш. Както споделих през вчерашния ден, недвусмислено отр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР