Департаментът по труда и пенсиите (DWP) може да наблюдава банковата

...
Департаментът по труда и пенсиите (DWP) може да наблюдава банковата
Коментари Харесай

Списък на DWP с 15 банки, където сметката ви може да бъде наблюдавана съгласно новите правомощия за измама

Департаментът по труда и пенсиите (DWP) може да следи банковата ви сметка, в случай че подозира машинация - и по-голямата част от компенсациите се изплащат в най-голямата 15 банки в Обединеното кралство.

Пълномащабните инспекции се чака да стартират през 2030 година Банковият личен състав ще търси главно сметки, в които хората имат прекалено много спестявания, с цел да дават отговор на изискванията за компенсации. За Universal Credit този предел е £16 000. Въпреки това, тези, които минават от данъчни заеми към повсеместен заем, могат да имат повече от това за първата година.

DWP съобщи: „ Ние знаем, че по-голямата част от ищците по DWP банкират с и техните компенсации са платени в, най-големите 15 банки в Обединеното кралство. Тези банки и строителни сдружения получават над 97 % от всички заплащания към ищците по DWP. "

Те споделиха също, че предложенията за законопроекта за отбрана на данните и цифровата информация ще разрешат на всички други банки да ползват тези ограничения, в случай че е нео...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР