Део разкри какви са приоритетите му в живота в момента Деян

...
Део разкри какви са приоритетите му в живота в момента
Деян
Коментари Харесай

Део разказа за измамното щастие на наркотиците

Део разкри какви са целите му в живота в момента
Деян Славчев – Део описа на пъкъла през който е минал в предишното си. Певецът и тв водещ, който към този момент е фамилен и има две деца, е един от многото известни персони в нашата страна, които са попадали в клопката на зависимостите. Той обае не крие своето минало.

Пред Мариян Станков – Мон Дьо Део бе изцяло прям и изля душата си. Той описа за лъжливото благополучие на опиатите, които дълго време са били неизменима част от неговия живот.

В момента, когато този недостатък към този момент е надалеч в предишното му, артистът е сложил на напред във времето фамилията си и двете си деца. Део има две момчета – Теодор и Борислав от половинката до себе си – Мариана Станчева. Той е безапелационен, че в този момент е на първо място татко и брачен партньор, и това е главният приоритет в неговия живот, а пороците са в далечното минало.

Пред Мон Дьо Део разкри и по какъв начин е почнал порочния кръг на зависимостите. Той описа за лъжливото благополучие, което опиатите ти дават. В началото блондинът не считал, че ще има потребност от тях, само че нещата се трансформирали. Той бил „зареден, усмихнат“ и „се радвал на всичко“.

А когато хората го питали „На какво е“, отговарял – „на нищо“. Део обаче не крие, че опиатите станали сериозна част от живота му в продължение на доста години. „Осигуряваха ми благополучие за малко – лъжливо“, споделя Деян.

Всичко стартира, до момента в който е барман и негов сътрудник вижда, че Део се изморява. Тогава му предлага от неразрешените субстанции. „И ми сподели, че има едно хапченце, което ще ми даде. Оказа се, че го взимат спортисти, трениращи в зала – нещо като допинг“.
 Део описа за лъжливото благополучие на опиатите сн. nova.bg
Део описа за лъжливото благополучие на опиатите сн. nova.bg

А това отваря кутията на пандора. „Това може би беше малката врата. Тогава пристигнаха и другите неща“, напълно откровен е Део за пороците си.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР