Део има житейски издънки в миналото си, но в последните

...
Део има житейски издънки в миналото си, но в последните
Коментари Харесай

Део: Нямам ден без медитация и гмуркане в бидон

Део има житейски издънки в предишното си, само че в последните години е ярък облик - виновен глава на семейство, човек, който спортува постоянно, не е подвластен от пороци и е за образец в работата си. С жена му Мариана и децата им живеят в къща в Годеч и се хранят със зеленчуци лично произвеждане.

 

Макар лятото да е в разгара си, поради служебните му задължения ще има опция за отдъхне за две седмици едвам през септември. Денят му стартира рано – в най-лошия случай е станал до 6.30 ч. пие кафе, съпроводено с гофрета с шоколад, след което кара децата на учебно заведение или градина, връща се, спортува, потапя се в бидон с ледена вода, хвърля един душ и стартира да прави дневните задания.

 

Споделя, че откогато е лице на тотото за пръв път в живота си има постоянна работа толкоз дълго време. Вече си е построил дисциплинираност и всичко му е разпределено по график. Опитва се в дните, в които има тегления да е във допустимо най-хубавата си форма.

 

Не крие, че в един миг бил пред прегаряне, само че към днешна дата се усеща като вкъщи си в студиото. Добавя, че това значително се дължи на прелестните сътрудници, с които работи. Горд е със себе си, тъй като за 7 години в тотализатора, не е закъснявал нито един път за работа.

 

Често бива подложен на критика за скороговора му. Посочва, че в случай че отправените рецензии са градивни, ги приема и добавя, че той по този начин или другояче непрекъснато се подлага на критика в главата си. Понякога се разсънва облян в пот от кошмара, който сънува – че са пропуснали да изтеглят тотото.

 

Споделя, че в случай че завоюва 100 бона от тото фиш, първото, което ще направи е да си почисти заема. 10% от сумата ще подари за щедрост и в случай че останат пари ще отидат на една хубава фамилна отмора.

 

Често спорят със брачната половинка му, която е гневна, че общественият им живот е редуциран съвсем до нула. Когато децата не слушат и създадат някоя по-сериозна издънка, следва наказване. За себе си споделя, че лекува насъбраното напрежение с бягане и добавя, че му работи разтоварващо. В умозаключение разкрива, че не е пожален от обидни думи, подхвърлени на улицата или пък до момента в който е на сцената, само че показва, че като цяло е усещал повече обич и топлота от хората.

Инфо: Уикенд

Тагове: Деян Славчев – Део тв водещ спортен тотализатор Мариана съпруга деца спорт
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР