Денят в няколко изречения – това е дигиталната рубрика на

...
Денят в няколко изречения – това е дигиталната рубрика на
Коментари Харесай

Денят накратко: Зрелищен арест в София, шокиращи цени на Боровец, а един орел отлетя с цяло агне


Денят в няколко фрази – това е цифровата графа на btvnovinite.bg „ Денят в резюме “ за 30 януари.

След гонка с полицията в София - зрелищен арест на водач без брошура. Продължава издирването на 25-годишния Емил Боев от Перник, който е в неопределеност от събота.

Турист на Боровец качи фотография с шокиращо високи цени в един от заведенията за хранене на зимния курорт.

И още... Уникални фрагменти от дивата природа. Скален орел плячкоса и съумя да отлети с цяло агне.

Какво още се случи на 30 януари?



33-годишен водач беше арестуван след зрелищна гонка с полицията в София. bTV разполага с фрагменти от зрелищния арест.

Продължава издирването на 25-годишния Емил Боев от Перник. Той е в неопределеност от събота заран. Каква е информацията към акцията?

Скандал – това е в основата на изгубването на 20-годишния студент от Пловдив, научи bTV. Мартин Георгиев се скарал с майка си, след което напуснал дома. Младият мъж спрял да подвига телефона си на членове от фамилията, заради което е разгласен за търсене.

След репортажите на bTV нискомолекулярните хепарини за бременни към този момент са доставени. Наш екип ревизира дали са пристигнали в складовете.

Най-ниските температури през февруари у нас ще бъдат към минус 12, а най-високите - сред 15 и 20 градуса. Какво време ни чака?

Семействата на разменените бебета би трябвало да платят огромна държавна такса, с цел да могат да предявят иск за обезщетение от болничното заведение в съда, обясниха специалисти.

Турист на Боровец качи фотография с цените в един от заведенията за хранене на зимния курорт. На фотографията се вижда, че главните ястия са към 30 лева Дори елементарна баница коства над 10 лева Филия самун е 0,50 лева



Ракета удари жилищна постройка в Харков през вчерашния ден. Един човек почина, а други са ранени, оповестяват украинските управляващи.

47 души са починали, а 150 са ранени при гърмеж в джамия в Пакистан. Експлозията е станала в миг, в който голям брой хора са се събрали за молитва в северозападния град Пешавар.

Турция може да допусне Финландия до НАТО, само че не и Швеция. За това загатна президентът на Турция Реджеп Таийп Ердоган в неделя. Коментарите му идват дни откакто договарянията за приемане на двете скандинавски страни за членове бяха сложени на пауза.

Владимир Путин заплашил в телефонен диалог Борис Джонсън да го нападна с ракети. Това е станало в края на февруари 2022 година, тъкмо преди съветските сили да навлязат в Украйна, твърди някогашният министър-председател на Обединеното кралство.



Уникални фрагменти от дивата природа, сподели китайска телевизия. Фотограф е съумял да снима ловните умения на два скални орела.

Една от най-емблематичните женски групи на 90-те години „ Спайс гърлс ” ще се събере още веднъж изключително за коронацията на крал Чарлз III през май, оповестиха английските медии.

Едно съответно произведение на Моцарт - Соната за две пиана в ре мажор, облекчава епилептичните пристъпи. Ново изследване демонстрира на какво се дължат тези негови лечебни свойства, написа списание Nature.


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР