Денят ще прелива от чар и романтика. Имиджът ни ще

...
Денят ще прелива от чар и романтика. Имиджът ни ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 12.06: Разкрийте чара си

Денят ще прелива от сексапил и романтика. Имиджът ни ще бъде от огромно значение, може би даже повече, в сравнение с би трябвало, тъй като желаеме да ни харесват, само че и да повишим самочувствието си. От друга страна, може да сме и мързеливи и да не желаеме да се занимаваме с нищо мизерно или трудоемко, а с нещо, което ни кара да се усещаме добре. Ето за какво може да прекалим с покупките на козметика или облекла, с всичко, обвързвано с декорацията или изкуството. Въпреки това флиртът, усмивките и комплиментите ще бъдат давани и получавани, даже и по чисто обществени аргументи.

Кои знаци са наранени през днешния ден?

Везни и Раци, вие давате уроци по жанр и сексапил. Възползвайте се от дарбите си и не изпадайте в колебливост. Можете да постигнете доста в персоналния си живот, в случай че сте по-уверени в себе си.

Овни и Козирози, ще станете съвсем захласнати от подновяването на връзката си и евентуално ще извършите всичко допустимо, с цел да задоволите колегата си. Играта обаче се играе по-скоро на прочувствено, в сравнение с материално равнище.

Девите и Рибите ще откриете опция да извършите някои персонални покупки, които сте желали, и които ще изведат стила ви на идващото равнище. Проявете обаче съответната самонадеяност, с цел да избегнете отрицателни обстановки.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР