Денят ще научите колко много имате и колко малко му

...
Денят ще научите колко много имате и колко малко му
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 21 април



Денят ще научите какъв брой доста имате и какъв брой малко му би трябвало на човек, с цел да е благополучен и удовлетворен от живота. Най-важното е да не сте доста сериозни към себе си. Насладете се на деня напълно.
Рак
Не пропилявайте деня в мемоари или остарели обиди. Миналото е минало. Ако толкоз не ви харесва индивидът, с който сте продължете по пътя си сами. Ако очаквате смяна, обяснете му го, само че умерено.
Лъв
През този ден ще бъдете търсени с цел да помогнете на някого. Това може да отнеме от времето ви с обичания човек. Ако е допустимо съчетайте и двете действия и може да се получи доста радостно изкарване.
Дева
Тази събота може да ви изправи пред сериозен житейски избор. Ще ви е мъчно да прецените къде тъкмо стартира и свършва отговорността. Направете избор в интерес на независимото взимане на решение.
Везни
Тази събота допуска доста занимания, някои от които на ръба на границата на разрешеното. Може да си го позволите стига в действителност да не изпускате ситуацията от надзор и да не бъдете оставяни да ви води различен. С две думи – умната!
Скорпион

Тази събота ще ви срещне с толкоз доста мемоари, че в един миг ще се чудите къде се намирате. Не оставяйте на меланхолията да ви победи. Миналото е скъп опит, каквото и да е било. Сега към този момент сте други.
Водолей

Денят ще бъде кондензиран с нови прекарвания за вас. Ще разберете какъв брой доста имате и какъв брой малко му би трябвало на човек, с цел да е благополучен. Не бъдете прекомерно сериозни към себе си. Насладете се на деня напълно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР