Денят ще е песен – успехи и пари за зодиите.

...
Денят ще е песен – успехи и пари за зодиите.
Коментари Харесай

Денят ще е песен – успехи и пари за зодиите

Денят ще е ария – триумфи и пари за зодиите. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Каквото и да прави Вашия обичан човек през днешния ден, все ще Ви се коства, че дейностите му са неправилни и е могъл да постъпи по различен метод. Само че това би трябвало да му казвате в напълно мека форма, тактично и незаядливо. В противоположен случай силите на противопоставяне доста ще надвишават силата на деяние.
Телец
Не неприятен ден за нови инициативи, свързани с повишение на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, елементарно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна битка с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съдружници, защото тяхната поддръжка ще Ви е изключително нужна не след дълго. В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще съумеете да създадете спокойна и отзивчива атмосфера, която ще Ви помогне да забравите отминалите различия и спорове. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни родственици.
Близнаци
Днес Вашият обичан човек ще бъде доста раним и схватлив, което много ще усложни за Вас процеса на другарство с него: ще се наложи непрекъснато да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и изобщо да му оказвате всякаква морална поддръжка. Това ще се окаже не елементарно, само че належащо.
Рак
Днес на Вашия обичан човек ще прииска, да Ви устрои същински празник. Не се знае до какъв брой ще успее да осъществя тази своя концепция, само че опитите да Ви повдигне настроението ще бъдат много многочислени. Дори единствено за това той може да бъде заслужен за почитание.
Лъв
Вашата буря са почивките и развлеченията и по тази причина в работата от време на време Ви е „ горчиво ”. По някаква глупава причина сте се събудили с въодушевление да се потрудите, и то да се потрудите старателно. Ще Ви е нужна всичката Ви сила, когато статусът Ви в кръга на другарство е станал към този момент с табелка „ недосегаем ”, затегнете ремъците, бъдете съществени и изпълнете това, което би трябвало, без значение защо става дума.
Дева
Поради затруднения сега, зараждащи в връзките на Девите с сътрудниците и шефовете, за представителите на този знак денят ще бъде тежък и много изтощителен. В комплицираната обстановка би трябвало да употребявате своята прочувствена еластичност и такт. Каквито и да са събитията, би трябвало да не допуснете открита борба, дори и в случай че хипотетичният съперник очевидно Ви отстъпва. Такава линия на държание би трябвало да се съблюдава и при общуването с роднините. Контактите с представителите на другия пол ще бъдат потребни във всяко отношение. Не се опасявайте да проявявате самодейност в връзките с приятелите и обичания човек. Хората, които не са Ви безразлични, ще оценят Вашите оферти.
Везни
Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати. Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.
Скорпион
Ако през днешния ден се окаже, че се затруднявате да обясните на своя обичан човек нещо с думи, пробвайте се да извършите това с ария. Нека мелодията сътвори нужното въодушевление, а думите да добавят мислите и да създадат всичко по-съвършено и премислено. Може би по този начин ще му стане по-ясно?…
Стрелец
Събитията не се развиват по този начин бързо, както би Ви се желало, и по тази причина би трябвало да се запасите с самообладание. Опитите да измененията нещо, за жалост са обречени на крах. Най-доброто, което можете да извършите, е да плувате по течението, като единствено вършиме леки корекции на курса. Не би трябвало да се заемате с значими работи и да стартирате реализация на комплицирани планове. Надценявате своите сили, и може да претърпите крах. Денят е подобаващ за дружеско другарство, само че е напълно несъответствуващ за сантиментални срещи. Отлично ще прекарате времето си във радостна компания, само че рискувате да се скарате с обичания човек, в случай че останете с него уединено.
Козирог
Днес можете безусловно да се довеите на своята вътрешен глас. Тя ще Ви преведе през целия ден, деликатно пазейки Ви от всевъзможни дребни неприятности и то по този начин, че дори и да не ги забележите. Ако действате макар нейните препоръки, рискувате да се заплетете в неистина, а дори и не в една.
Водолей
Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от нормално деликатни към дреболиите и по тази причина ще им бъде доста елементарно да се оправят със задания, изискващи внимание, старание и вглъбеност. При това креативния капацитет на представителите на този знак е висок и по тази причина привичните занимания или осъществяването на ежедневните отговорности може да бъде превърната от тях в увлекателно деяние. Възможно е приемане на приятни вести от надалеч. Някои Водолеи ще би трябвало да тръгнат на път. Звездите Ви поучават да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.
Риби
Отговорни сте за своя обичан човек даже и единствено поради това, че един път сте му посочили, че не Ви е безразлично по какъв начин живее и какво прави. Затова през днешния ден ще се наложи да си спомните за тази отговорност и да се опитате да го предупредите за грешката, която позволява и че би трябвало да е морално подготвен да заплати за нея.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР