Денят ще е напрегнат, но успешен. Вижте какво вещаят звездите

...
Денят ще е напрегнат, но успешен. Вижте какво вещаят звездите
Коментари Харесай

Денят ще е напрегнат, но успешен

Денят ще е под напрежение, само че сполучлив. Вижте какво вещаят звездите за вас за днешния четвъртък.

Хороскоп 14.09.2023г.
Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите записка, позвъняване или дълбокосмислен взор, и бидейки това, което сте, направете, което можете най-добре – отреагирайте импулсивно. За доста от нас се подразбира, че това значи по-предпазово, вежливо приветствие или скрито здрависване. Но не и за Вас! Вие неотложно ще поискате да разберете, в какъв брой на следващия ден вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по като че ли по вълшебен метод.
Телец
Можете да изживеете живота си единствено по един метод – като постъпвате вярно. Спазвате разпоредбите, довършвате всичко, с което се заемете и почитате всяка изпречила се на пътя Ви личност тъкмо толкоз, колкото заслужава. По тази причина когато получите вести за нещо, на което толкоз доста сте разчитали, че дори сте се страхували да го споменете на глас, не би трябвало да се учудвате. Заслужили сте го и по тази причина се наслаждавайте.
Близнаци
Изпълнението на ежедневните Ви отговорности през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или угодлив асистент, с който прелестно да прекарате деня. Това е подобаващ миг, с цел да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с дребните си задължения. Ако организирате курс на лекуване, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с нужните медикаменти няма да съставлява никаква компликация.
Рак
Разговорите през днешния ден могат да доведат до съществени открития и по тази причина се постарайте повече да поддържате връзка с обкръжаващите Ви хора. Задавайте спорни въпроси, представяйте се за юрист на дявола и не се оттегляйте от горещи разногласия. Има хора с удивителни хрумвания, и Вие бихте могли да се поучите от тях. Отворете разсъдъка си и се пригответе да преразгледате своите отдавнашни убеждения. Фактът, че сте се премислили, напълно не значи, че по-рано сте бъркали. Просто не сте знаели това, което знаете в този момент. То се назовава „ витален опит ”.
Лъв
Всичко, което през днешния ден Ви каже Вашият обичан човек, ще смятате за някаква нелепост, и то не постоянно с съображение. Отгоре на всичко ще бъдете „ обзаведени ” с изменчиво въодушевление. На процедура това може съществено да обиди Вашата половинка и затов а не би трябвало да се увличате прекомерно. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на непосредствен Ваш човек.
Дева
Вашите характерни гении в дадения миг Ви издигат до сан Звезда, по тази причина се подгответе да се наслаждавате на популярност. Едни от Вашите козове е способността Ви мигновено да въвеждате ред във всичко, както и да добавяте искра към всичко, с което се занимавате. Всяко мероприятие, което организирате, е обречено на триумф, доколкото е изпълнено с наслада и топлина. Плановете Ви се осъществят, без значение от зависта на светските лъвове.
Везни
Може в този момент да танцувате и лудувате, само че скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете почитание към обстоятелството, че е допустимо да имат потребност от някакъв интервал на мъртвило. Обезателно им протегнете ръка и им покажете, че постоянно могат да разчитат на Вас, само че бъдете търпеливи, в случай че предлагането Ви не може да победи тяхното угнетено положение. Позволете им да вървят напред с удобна за тях скорост и когато бъдат подготвени, те и сами с наслада ще се върнат към привичното състояние на нещата.
Скорпион
Имате доста претрупан график, а през тази и идната седмица нещата ще стават от ден на ден и повече. За да избегнете настъпването на цялостен безпорядък в връзките с хората, без значение дали става въпрос за сантиментална връзка или за другарство, постарайте се да прекарате колкото се може повече време с околните си хора. Отделете им някой и различен час сред дилемите. Приятно прекараното с тях време ще Ви зареди с силата, която е толкоз нужна, с цел да се справите с работата.
Стрелец
Крайно време е да се избавите от всички тези: „ какво ще стане ако… ”, на които сте дали опция да Ви стопират от това, което бихте желали да извършите. Навярно ще се окажете задоволително умни, с цел да поемате единствено обмислен риск. Затова в случай че решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или в случай че решите да кажете на своя обичан човек, който е надалеч от Вас, че доста Ви липсва, и в случай че считате това за вярно, постъпете тъкмо по този начин. Не е допустимо да спечелите, в случай че не играете.
Козирог
За Вас това няма да е най-лекия и прелестен ден: ще донесе доста недоразумения и неловки обстановки, пораждащи напрежение в връзките. Помнете, че е по силите Ви да запазите мира в фамилията. Наистина, ще се наложи да се постараете много, само че резултатът ще е задоволителен. Романтична среща няма да оправдае Вашите упования, само че пък ще Ви даде опция да узняате нещо ново за себе си. Поради намаленият витален капацитет през днешния ден, би трябвало да сте изключително деликатни към своето самочувствие. Откажете се от нездравословните привички и си спомнете за изгодата от пресните плодове и зеленчуци. Откажете се от консервите.
Водолей
Жизненият Ви капацитет е снижен, а това демонстрира, че се нуждаете от отмора. Само не си мислете, че звездите предлагат цялостно бездействие: просто не би трябвало за през днешния ден да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е прекомерно евентуално да извършите сполучливи покупки. Денят е подобаващ за срещи с далечни родственици и визити на другари. Стремейки се да се покажете доста гостоприемни, ще се визиите като прелестни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни питиета, тъй като след използването им ще се почувствате зле.
Риби
Физическите компликации ще се окажат по-сериозни, в сравнение с сте очаквали, а това ще Ви накара да преразгледате някои цели, които сте си сложили във връзка със здравето си. Не предявявайте пред себе си нереалистични условия. Поставяйте си реалистични задания и преодолявайте набелязания път крачка по крачка, увеличавайки увереността в себе си и запазвайки позитивното си отношение към по-значителните върхове, които ще се наложи да покорите по-късно. Оценете ситуацията и действайте съответстващо.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР