Денят ще е напрегнат, но много успешен. Вижте какво вещаят

...
Денят ще е напрегнат, но много успешен. Вижте какво вещаят
Коментари Харесай

Денят ще е напрегнат, но много успешен

Денят ще е под напрежение, само че доста сполучлив. Вижте какво вещаят звездите за вас.

Хороскопът 20.09.2023г.
Овен
Противоречията сред Вас и другите хора може да се изострят заради Вашата лична амбициозност и самоувереност. Не е изключено някой да завиди на Вашата храброст и свободолюбие, на огромните Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е значимо, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е надалеч от истината. Освен това би трябвало да помните, че няма да минете без сътрудници. В връзките си към тях бъдете сдържани, само че обективни, и не минавайте откритите граници в общуването.
Телец
През този ден на Вашия обичан човек ще изиска да Ви покаже някакви свои гении в тази или онази област, и ще направи всичко допустимо, с цел да се показа пред Вас в най-хубава светлина. Постарайте се да му се възхищавате: нищо друго не се изисква от Вас.
Близнаци
Вече сте на 100 % подготвени да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се съобщи и на Вашите другари. Възможно е, те да почнат да вършат нещо сходно на това, което сте възнамерявали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия образец. Ако може да преразгледате проектите си и да се пренастроите на екипна работа, би било доста добре. Какво може да е по-добро от нов метод на деяние в компанията на остарели другари?…
Рак
Основно достолепие на Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде неговата надеждност. И в случай че в неговия боеприпас не може да се откри такова достолепие, заслужава ли си да продължавате с този човек каквото и да било другарство. Давате ли си сметка, че освен това състояние няма на кого да разчитате в сложна минута.
Лъв
Предстои Ви доста работа: ще се стремите да завършите доста от дълго време стартирани планове и да се подготвите за начало на нов стадий в своя живот. На близките ще е много мъчно да се схванат с Вас – това, с което сте се заели, не е на всички по копнеж. Така че не би трябвало да се учудвате и да се обиждате, в случай че някой не желае да Ви помогне. Разбирането и поддръжката на околните ще са доста значими през втората половина на деня, когато би трябвало да споделите с тях своите хрумвания и да получите утвърждение. Избирайте си за другарство хора, които не са склонни към рецензия, краен консерватизъм и хаплива подигравка.
Дева
Само с помощта на рядката си въздържаност и също толкоз неповторимия самоконтрол, релативно умерено се справяте с неприятностите, които като че ли Ви засипват. Трябва да продължите придвижването напред, дори и в случай че по пътя Ви зародят загради и компликации. Днес звездите Ви ревизират за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте почтени. Ще се наложи освен да решавате личните си проблеми, само че и да подкрепяте околните си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умеене да разбирате хората и да им съчувствате, ще извършите деня по-лек и прелестен за тези, които са Ви скъпи.
Везни
В последно време всичко към Вас е пропито от обич. Вие чудесно се оправяте в тези неща, а и можете да обясните, фактически ли са щастливи Вашите другари, и ще имате ли такива положителни връзки и по-късно. Ако Ви се наскърбяват, че до в този момент не сте им дали своята креативна благословия, не им позволявайте, да създадат това. Понякога се постанова околните хора да пазите като деца, дори и в случай че става въпрос за обич. Продължавайте да изучавате стващото.
Скорпион
Когато стане дума, какво обичате най-вече, при започване на листата се оказват загадки, ребуси и на първо място – интриги. Затова в случай че някой има нелепостта да се надява, да Ви надхитри, излъже или манипулира въпреки и за секунда, ще можете да му дадете да разбере напълно на бързо и без да Ви мигне окото, че по този начин не става., а и че няма никакъв късмет.
Стрелец
Днес ще допуснете няколко досадни неточности по време на общуването с Вашия обичан човек, само че те не би трябвало да огорчават нито Вас, нито него, до колкото от неточности не е застрахован никой, и вие, като здравомислещи хора, би трябвало да ртазбирате това.Иначе ще останете с едно неприятно възприятие за незадоволеност в душите си…
Козирог
Помагате ли на възрастния комшия да си донесе чантата с покупки или непринудено изявявате предпочитание да боядисате уредите в близката детска градина, най-добре се чувствате, когато помагате на някого. Има хилади способи да окажете доброволна помощ и извършвайки въпреки и едно от тези дейности, към този момент променяте живота на обществото към по-добро. А това на собствен ред ще промени Вашето отношение към самите себе си.
Водолей
Денят стартира с не най-приятните известия, само че от това няма да загубите вярата и оптимизма за удобен излаз, и се оказвате прави: обстановката се усъвършенства с всеки час. Наистина, утешаването на отчаялите се оказва уморителна работа и някъде по здрач ще разберете, че се нуждаете от отмора. Помислете за сериозните, кардинални въпроси, за своите витални цели и цели. Днес ще имате доста мъдри мисли и забавни хрумвания. И още: денят е доста подобаващ за литературно творчество. Опитайте силите си в региона на поезията. В връзките си с околните бъдете по-решителни. Днес не би трябвало да се съгласявате на взаимни отстъпки и да жертвате своите ползи. Дръжте се дипломатично в случай че се постанова, използвайте и ловкост.
Риби
Хубав ден за решение на значими парични въпроси и вложения. Прекрасните фамилни и сантиментални връзки ще Ви създадът щирок поток от витална сила. Старайте се да употребявате свободното си време за задълбочено проучване на научни или метафизичен въпроси, или се заемете с медитация.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР